Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Велике значення маленького арочного вікна VEKA

16 березня 2021

Большое значение маленького арочного окна VEKAПриватне житлове будівництво, особливо в причорноморському районі, все більше тяжіє до зведення котеджів «під старовину». Сучасному жителю великих міст, ймовірно, набридли прямокутні форми, нудні фасади з нехитрим оздобленням, тому свій будинок намагається оформити в стилі, відмінному від конструктивізму.

Так «в моду» сучасного житлового будівництва відносно недавно увійшли арочні конструкції та відповідно — арочні вікна, хоча історія їх появи у світовій архітектурі йде в глибину століть. Такі вікна підтримують загальну стилістику будинку, надають їй легкий наліт старовини. Крім того, вони не тільки добре пропускають світло і візуально збільшують простір, але і роблять звичайний будинок яскравим, оригінальним і привабливим. Адже не дарма кажуть, що вікна будинку, як очі людини, — дивлячись в них, можна багато чого сказати про власника.

Але, щоб такі вікна повністю відповідали своїм функціональним призначенням, виготовлені та встановлені вони повинні бути на найвищому рівні. До недавнього часу арочні вікна можна було виготовити тільки з дерева, але, завдяки сучасним технологіям, віконний ринок отримав металопластик і безпосередньо профіль VEKA, який прекрасно гнеться.

Звичайно, такі вікна не можна віднести до бюджетних, але краса, як відомо, вимагає жертв. Арочними вікнами можна оформити будь-яке приміщення, а в мансардах, мезонінах вони особливо актуальні.

Так, в скління котеджу дилером партнера VEKA — компанією «Равелін» були використані арочні конструкції та в тому числі невелике вікно на верхньому поверсі. Воно виготовлене з профілю VEKA Softline 82 в білій ламінації під дерево. Це нижньопідвісне вікно, яке відкривається тільки на провітрювання. Для догляду за конструкцією з зовнішньої сторони, необхідно зняти фіксатор і вікно можна відкрити повністю.

Ознайомитися з оригінальним рішенням скління котеджу можна на нашому YouTube-каналі:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine