Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA запрошує на WINDO LVIV 2019!

24 липня 2019

VEKA запрошує на WINDO LVIV 2019!В Україні вдруге відбудеться міжнародна виставка вікон, дверей, скла та обладнання WINDO LVIV 2019.

Із 10 по 12 вересня включно у Львові відбудеться найважливіша подія для виробників світлопрозорих конструкцій: міжнародна виставка вікон, дверей, скла та обладнання WINDO LVIV 2019. Як і минулого року, Генеральним партнером виставки стала компанія "ВЕКА Україна", виробник профільних систем класу А для створення металопластикових вікон.

WINDO LVIV – не просто одна з багатьох "класичних" виставок. Це спроба спільними зусиллями відшукати максимально ефективні рішення для успішного розвитку як галузі в цілому, так і кожного з її учасників. Цього року організатори вирішили зосередитися на наступному:

  • Розвиток експорту – для цього на виставку запрошено вітчизняних та іноземних фахівців.

  • RAL-технології – ця тема буде широко розкрита під час конференції та практичного курсу від найавторитетнішого європейського інституту віконних технологій ift Rosenheim.

  • Діджіталізація галузі – знайомство з тим, які функції відтепер можуть (і повинні) виконувати вікна та двері у розумних будинках.

  • Безпека вікон – корисна інформація про те, як максимально убезпечити оселю від проникнення крізь вікна та двері.

  • Нові унікальні знання – триденна ділова програма, з якої кожен відвідувач виставки візьме найактуальніше.

"ВЕКА Україна" як компанія, що створює ПВХ-профіль для якісних та гарних вікон, приготувала відвідувачам виставки багато корисної та цікавої інформації, що буде підкріплена демонстрацією реальних можливостей світового виробника профільних систем.

Турбота про відвідувачів виставки – у пріоритеті: саме тому організатори подбали про те, щоб кожен зареєстрований учасник отримав можливість оселитися на добу безкоштовно в одному з найкращих готелів Львова, а також трансфер до виставкового комплексу "Південний-Експо" та назад до готелю, і, звісно, вітальний напій та наїдки безпосередньо на заході.

VEKA запрошує на WINDO LVIV 2019!

Реєстрацію на WINDO LVIV 2019 вже відкрито: https://bit.ly/2JLOtCD.

Стежте за всіма оновленнями та можливими змінами у програмі на офіційній сторінці заходу в Facebook: https://www.facebook.com/windolviv, а також на веб-сайті  http://windolvivfair.com/ua/.