Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA вітає з Новим роком!

26 грудня 2018

VEKA вітає з Новим роком!Шановні партнери, любі друзі!

Ось і завершується 2018 рік, який став, без перебільшень, знаковим для VEKA Україна. За 10 років успішної роботи на ринку України наша компанія вкотре посилила свої лідерські позиції, підтвердивши це не словом, а ділом – причому не обмежуючись тільки виробництвом та постачанням високоякісного профілю до кожного куточка нашої країни.

Весь цей рік ми піклувалися про наших споживачів, створюючи профіль найвищої якості, щоб в їхніх домівках було тепло та затишно із вікнами VEKA. А також – щоб у них завжди була під рукою найактуальніша та найдоступніша інформація про вікна та профілі, про встановлення та догляд за ними, про тонкощі та нюанси, проблеми й варіанти їхнього вирішення.

Ми щиро ділилися знаннями та здобутками не лише зі споживачами, але і з нашими партнерами та їхніми дилерами, архітекторами та розробниками – і продовжимо робити це і в 2019-му. Прийдешній рік, без усіляких сумнівів, принесе чимало нової інформації та нових, але незмінно якісних рішень; а також приводів підняти келихи та особливо за тріумфальне 50-річчя роботи компанії VEKA AG у світі.

Що, попри будь-які сюрпризи, лишатиметься незмінним – це найвища якість та істинно німецький підхід до кожної деталі та кожного міліметра профілю VEKA. Тому нехай прийдешній рік, окрім стабільності, принесе вам також радість, натхнення, нові перспективи та яскраві події.

Від усієї душі бажаємо вам та вашим родинам домашнього затишку, тепла та добробуту, а вашому бізнесу – зростання та успіху!

З повагою, VEKA