Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA Ukraine чекає партнерів та гостей на WINDO LVIV 2019

04 вересня 2019

VEKA Ukraine чекає партнерів та гостей на WINDO LVIV 2019Незабаром, а саме 10 вересня, почне свою роботу Міжнародна виставка вікон, дверей та скла WINDO LVIV 2019! Як і минулого року, Генеральним партнером виставки стала компанія VEKA Україна, виробник профільних систем класу А для виготовлення металопластикових вікон. Впродовж трьох днів 10-12 вересня відвідувачів виставки чекає безліч цікавих подій.

Так, 10 вересня на Windo Lviv відбудеться велика конференція, присвячена питанню німецького стандарту якості RAL та його застосування у вітчизняній віконній галузі. Серед доповідачів конференції - керівник технічного відділу VEKA Ukraine Костянтин Костюк, який поділиться порівняльними характеристиками стандарту RAL-GZ 716 та не менш авторитетного EN 12608:2016.

Офіційний партнер VEKA Україна – компанія " ВікноПлюс" – готує цікаві та інноваційні експонати, які демонструють всі переваги сучасних віконних рішень із профілю VEKA.

Крім того, на виставці відбудеться дебют у якості нового партнера VEKA - виробника вікон та дверей Вікна Perfect - Галактика комфорту, які підготували власні цікаві рішення на базі профільних систем VEKA.

І, окремим пунктом, запланована мега-новина від VEKA Ukraine, але яку компанія тримає поки у секреті.

Нагадаємо, щоб потрапити на Windo L’viv 2019, слід обов’язково зареєструватися. Деталі, новини, програму та форму для реєстрації можна знайти на сайті події: http://windolvivfair.com/ua/