Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA Україна запрошує на "WINDOL'VIV 2018"

29 серпня 2018

VEKA Україна запрошує на "WINDOL'VIV 2018"VEKA Україна запрошує партнерів та всіх, кому цікаві інновації в галузі віконних технологій, відвідати 4-6 вересня Міжнародну виставку вікон, дверей, скла та обладнання "WINDOL'VIV 2018". Інноваційні розробки VEKA будуть представлені на стенді її партнера - компанії "ВікноПлюс".

Крім того, у другий день форуму керівник відділу об'єктного інжинірингу VEKA Україна Дмитро Фірсов в рамках конференції "DigiWi - digital & smart рішення у віконній сфері" розповість про сучасні інноваційні інструменти VEKA для ефективного віконного бізнесу. Зокрема, про чіп IPS та інструмент WinDoPlan для проектування конструкцій. Також, на конференції її учасники мають можливість дізнатися, як змінюються віконні технології в цифрову епоху, про інтеграцію вікон в «розумний дім», про формування клієнтського попиту на сучасні рішення, а також про те, як розвивається віконна галузь та її вплив на стратегію віконних компаній.

Учасників виставки чекає зустріч з колегами з Польщі, Румунії, Чехії, Словаччини, Угорщини, Білорусі, Молдови, Туреччини, а також можливість відвідати практичні майстер-класи, ворк-шопи, де фахівці продемонструють передові технології монтажу та інсталяції складних розсувних систем.

Деталі та реєстрація на конференцію: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdFck4anMA5X1GaB9wnyFUQ6RcGGgfB4YyvW9ZvFr3LmO3e8g/viewform