Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA Україна запрошує на онлайн конференцію WINDO KYIV III

07 лютого 2022

VEKA Україна запрошує на онлайн конференцію WINDO KYIV III18 лютого, о 10:00, відбудеться онлайн конференція WINDO KYIV III, партнером якої виступає VEKA Україна. Головна тема зустрічі – «Технології, які рятують планету. Sustainable FUTURE IS NOW». Один із головних спікерів конференції – комерційний директор VEKA Україна Алекс Вілл.

Тема екології та вуглецевого сліду зокрема, один із пріоритетних напрямків VEKA. Компанія турбується про навколишнє середовище та є європейським лідером у галузі переробки ПВХ. Заводи, які побудовані в Європі, мають найдосконаліші технології в цій галузі з переробки профілю. Європейський досвід і досвід компанії VEKA може стати хорошим прикладом для реалізації його в Україні.

В рамках онлайн конференції комерційний директор VEKA Україна Алекс Вілл поділиться досвідом та досягненнями концерну майже за 30 років роботи у цьому напрямку. 

А також на учасників зустрічі очікує:

  • Відкрита панельна дискусія у студії з ТОП-5 віконними виробниками України;
  • 30 запрошених гостей у студії для спілкування та нетворкінгу;
  • 15 міжнародних та українських спікерів;
  • 8 годин безперервного стриму на YouTube та Facebook.

Головні теми конференції:

  • Підбиття підсумків 2021 року з власниками ТОП-5 виробників світлопрозорих конструкцій та попередній прогноз на віконний сезон 2022 року.
  • Представники провідних компаній поділяться своїми розробками та інноваціями у віконній галузі.
  • До чого готуватись українським виробникам вікон після впровадження до нормативної бази 305 регламенту. Правила гри суттєво зміняться.
  • Керуючий директор німецької Асоціації RAL Gütezeichnen поділиться досвідом німецьких виробників у системі комплексного забезпечення якості за допомогою вимог RAL.
  • Директор ift Rosenheim Професор Йорн Петер Ласс розповість про основні положення стандарту EN 14351-1 та поділиться досвідом запровадження цього стандарту німецькими виробниками вікон. Аналіз досвіду на прикладі Німеччини допоможе українським виробникам не повторювати помилки та знайти правильний шлях для виготовлення якісної віконної продукції.

Умови участі в онлайн конференції WINDO KYIV Conference III - лише за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/RTftnAamN11pkpHT6


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine