Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA Україна та Sika — спільний вебінар «Вплив вклеювання склопакетів на безпеку вікна»

22 лютого 2021

VEKA Україна та Sika — спільний вебінар «Вплив вклеювання склопакетів на безпеку вікна»Проблема безпеки житла продовжує бути актуальною для його власників, оскільки рівень «професійної підготовки» грабіжників стає все вище: вони вже не обмежуються простими, підручними засобами. Фомки, молотки та стамески — це вже вчорашній день, в ходу у непрошених гостей електроінструменти останнього покоління.

Але сучасні технології, що застосовуються при виготовленні світлопрозорих конструкцій, — адже вікна в першу чергу страждають від вандалів, — йдуть на випередження. Так, компанія VEKA Україна спільно з компанією Sika, яка займається розробкою і виробництвом хімічної продукції для гідроізоляції, склеювання, зміцнення і захисту конструкцій, провели спільний вебінар «Вплив вклеювання склопакетів на безпеку вікна», у рамках якого продемонстрували ще один спосіб захисту від проникнення через вікна.

Виготовлення світлопрозорих конструкцій з вклеєними склопакетами є необхідною складовою стандарту безпеки RC2. Така технологія надає конструкції більшої жорсткості, що дозволяє виготовляти вікна більшого формату, бо кінцевого споживача турбує більше світла, а не профілю. Також вклеювання склопакета дозволяє збільшити площу стулок: білих — до 20%, кольорових — до 15%, і дає можливість працювати з нестандартними конструкціями. Крім того, в таких конструкціях йде розподіл навантаження в рамі, а клейовий шов зі своїми еластичними функціями дозволяє компенсувати температурні навантаження. Це, своєю чергою, скорочує на 90% кількість рекламацій, які більшою мірою пов'язані з провисанням стулок. Більш того, за бажанням клієнта, встановлені традиційним способом склопакети або пошкоджені можуть бути замінені вклеєними склопакетами.

Представник компанії Sika також розповів про взаємодію і сумісності всіх продуктів, які застосовуються для вклеювання склопакетів, і наочно продемонстрував весь процес від підготовки конструкції до вклеювання склопакета до фінальної частини — установки штапика.

Про нову технологію, що впливає на безпеку, нюанси роботи з сучасними матеріалами для склеювання, дивіться на нашому YouTube-каналі:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine