Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA та GEALAN підтверджують скасування участі у виставці Fensterbau Frontale

04 лютого 2022

VEKA та GEALAN підтверджують скасування участі у виставці Fensterbau FrontaleПісля перенесення дати виставки на липень 2022, VEKA та GEALAN провели внутрішню оцінку нової ситуації та підтвердили рішення від обох компаній, яке було оголошено наприкінці минулого року — не брати участь у цьогорічному Fensterbau Frontale.

Для обох компаній важливо підкреслити, що Fensterbau Frontale і надалі залишатиметься невід’ємною частиною календаря подій національної та міжнародної віконної індустрії. І те, що через пандемію пропущено дві поспіль участі у заході — є серйозним недоліком для активного спілкування та обміну досвідом з партнерами.

«Ми дуже сподіваємося, що глобальна ситуація достатньо заспокоїться до 2024 року, щоб була можливість відвідати виставку, яка об’єднає всю галузь в одному місці та знов досягне рівня 2018 року», – підсумовують генеральний директор VEKA — Андреас Хартляйф ​​та керуючий директор GEALAN — Івіца Мауровович.

Також, VEKA та GEALAN наразі працюють над альтернативними концепціями, щоб представити своїм клієнтам нові продукти та інновації, які були заплановані на виставку. Компанії-партнери будуть проінформовані про ці плани своєчасно через звичні канали.

Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine