Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA SPECTRAL сірий - тренд майбутнього року

22 грудня 2020

VEKA SPECTRAL сірий - тренд майбутнього рокуТрадиційно, в кінці року Інститут кольору Pantone повідомляє світові про те, який з кольорів буде самим трендовим в новому році. І вперше Pantone назвав відразу два головних кольори 2021 року: Illuminating і Ultimate Gray - жовтий і сірий.

Для VEKA вибір Pantone став зайвим підтвердженням того, що колірна лінійка VEKA SPECTRAL і безпосередньо «Сірий» - це тренд не тільки цього сезону, але і майбутнього. Цей колір від VEKA Україна було презентовано в цьому році та відразу ж він завоював увагу дизайнерів, архітекторів і власників приватних будинків. Вікна з інноваційним покриттям не тільки вдало вписуються в інтер'єр, але й мають безліч переваг перед конструкціями зі звичайним ламінуванням.

Не секрет, що вже понад 20 років колір року Pantone впливає на розробку продуктів і рішень щодо покупки в багатьох галузях, включаючи моду, меблі для дому та промисловий дизайн, а також обгортку продуктів і графічний дизайн.

VEKA SPECTRAL сірий - тренд майбутнього року

Процес вибору кольору року за версією Pantone вимагає вдумливого розгляду та аналізу тенденцій. Щоб кожен рік приходити до вибору, фахівці за кольором з Інституту кольору Pantone досліджують світ в пошуках нових колірних впливів. Це може включати індустрію розваг і фільми в виробництві, пересувні колекції творів мистецтва і нових художників, моду, всі галузі дизайну, популярні напрямки подорожей, а також новий спосіб життя, стилі гри та соціально-економічні умови. Вплив також може бути пов'язано із новими технологіями, матеріалами, текстурами та ефектами, що впливають на колір.

VEKA SPECTRAL сірий - тренд майбутнього року

Ultimate Gray був охарактеризований, як колір, який символізує надійність і забезпечує міцну основу. Це колір, як вважають в Інституті кольору Pantone, найбільш співзвучний з природою, вселяє спокій і впевненість.

VEKA SPECTRAL сірий - тренд майбутнього року

VEKA, в свою чергу, пропонуючи інноваційне покриття VEKA SPECTRAL Сірий для своїх конструкцій, крім емоційних вражень, гарантує їх надійність і безпеку.

Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine