Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA скасувала свою участь у FENSTERBAU FRONTALE 2020

18 березня 2020

VEKA скасувала свою участь у FENSTERBAU FRONTALE 2020Один із найбільших світових виробників ПВХ-профілю не буде брати участь у міжнародній віконній виставці в Нюрнбергу, незважаючи на нові дати заходу.  

17 березня 2020 р. керівництво компанії VEKA AG в офіційному листі повідомило про скасування участі VEKA у FENSTERBAU FRONTALE 2020. Це рішення є остаточним і не залежить від можливих переносів виставки на інші дати у 2020 році. 

“Зважаючи на непередбачуваний розвиток ситуації щодо поширення світом COVID-19, а також дбаючи, у першу чергу, про здоров’я та життя наших співробітників, клієнтів та партнерів, ми просто не можемо дозволити собі вчинити іншим чином. Ми розуміємо, яких збитків зазнаємо через це рішення, проте безпека людей — найголовніше. Щиро сподіваємося, що до березня 2022 року — дати наступної FENSTERBAU FRONTALE — ми всі вже будемо працювати, як раніше. І будемо раді зустрічати наших найдорожчих гостей зі всього світу на бездоганному, як завжди, стенді VEKA”, — йдеться у повідомленні керівництва VEKA. 

При цьому компанія VEKA, незважаючи на обставини, що склалися, продовжує ефективно працювати, використовуючи нові формати взаємодії з аудиторією. Вже найближчим часом ми плануємо продемонструвати нові експонати, ідеї і розробки в віртуальному форматі за допомогою цифрових онлайн-каналів.

Нагадаємо, проведення найбільшої світової віконної виставки FENSTERBAU FRONTALE 2020 із самого початку було заплановане на 18-21 березня. У зв’язку з погіршенням загального епідеміологічного стану у світі, організатори оголосили нові дати проведення заходу: 16-19 червня.

Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook:  https://www.facebook.com/VEKAUkraine

YouTube:  https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine

Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/

VIBER: https://chats.viber.com/veka/uk

Telegram: https://t.me/vekaukraine