Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA провела навчання дилерів компанії "Вікнопром"

31 березня 2016

У березні компанія VEKA провела курс семінарів з монтажу світлопрозорих конструкцій для дилера компанії "Вікнопром" - ПФ "Євродек". Керівники і менеджери компанії освоїли базовий та поглиблений теоретичні курси цієї теми.

Роман Євглевський, технічний консультант компанії VEKA, поділився з присутніми професійними напрацюваннями, які можна використовувати під час вимірів: грамотна комунікація з клієнтом забезпечує найбільш ефективні результати вимірювання.

Також на наочних прикладах, з використанням зразків світлопрозорих конструкцій, Роман демонстрував учасникам семінару переваги монтажу за ДСТУ й помилки, які згодом можуть призвести до деформації конструкції, і як наслідок – невдоволення з боку клієнта.

VEKA провела навчання дилерів компанії "Вікнопром"

Також були розглянуті приклади монтажу різної складності. Директор ПФ "Євродек" Віктор Свереда зазначив, що на навчальних семінарах, які компанія щорічно організовує разом з "Вікнопром" для своїх працівників, розглядаються різноманітні теми: "Технології безперервно змінюються, удосконалюються і нам теж треба оновлювати свої знання та вміння. Адже ми пропонуємо клієнтам тільки кращу продукцію і професійну роботу. Тому ми постійно проводимо модернізацію і вдосконалення майстерності нашого персоналу!".

Заняття проходили у формі діалогу. Учасники не тільки слухали лекції, але й приймали активну участь в обговоренні актуальних питань, ділилися досвідом, аналізували власну роботу, пропонували ідеї.