Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA Professional і ВікноПлюс: динамічний розвиток і навчання

03 вересня 2013

Більшість великих компаній віконного ринку України на сьогоднішній день усвідомили необхідність постійного підвищення професіоналізму своїх партнерів та їх працівників. При цьому в умовах, коли віконний ринок висуває підвищені вимоги до рівня сервісу, разових навчальних заходів недостатньо. Потрібна ефективна навчальна система, яка дозволяє співробітникам постійно розвиватися і отримувати все нові і нові знання та навички.

Системний підхід до навчання персоналу знайшов відгук в компанії "Вікно Плюс", яка спільно з навчальним центром VEKA Professional провела цикл тренінгів для своїх партнерів з різних регіонів України. У програму навчальних занять увійшли техніка продажів "SPIN", АВС- аналіз , а також практичні заняття для закріплення пройденого матеріалу.

VEKA Professiona і ВікноПлюс: динамічний розвиток і навчання

Керівник навчального центру VEKA Professional Оксана Царалунга підкреслила , що "тренінги, що проводяться на постійній основі, дають можливість постійно рости і якісно покращувати надані послуги. Кожен співробітник повинен вірити в товар,який він продає, знати необхідні методики і бути готовим до комунікації з клієнтом".

VEKA Professiona і ВікноПлюс: динамічний розвиток і навчання

Співробітники компаній-партнерів "Вікно Плюс" після тренінгу висловлювали готовність до подальших занять і виявляли бажання професійно зростати разом з "Вікно Плюс" і VEKA Professional".

А для деяких з партнерів черговий крок у бік кар'єрного росту був зроблений 23 серпня, коли відбулася атестація претендентів на вступ до "Клуб професійних консультантів з продажу якісних вікон "Вікно Плюс professional".Ті, хто пройшли атестацію, були нагороджені сертифікатами, які підтверджують вступ до Клубу та отримання офіційного статусу менеджера-консультанта.