Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA Professional провів семінар для роздрібної мережі компанії ECATERIX

15 березня 2018

5 та 6 березня у Бєльцях Учбовим центром VEKA Professional була проведена програма для роздрібної мережі компанії FERESTRE Superbe, яка є одним зі стратегічних партнерів компанії ECATERIX - офіційного партнера VEKA на території Молдови. Тренінг провела керівник Учбового центру Оксана Царалунга.

Компанії ECATERIX активно займається підвищенням кваліфікації своїх співробітників і вже не вперше запрошує для цієї мети представників VEKA. Нинішня зустріч стала прикладом комплексного підходу до навчальних процесів. Так,  в перший день відбулося знайомство з  роботою салонів роздрібної мережі та виявлення "вузьких" місць. Другий день семінару був присвячений правильному позиціюванню продукту та його ефективному продажу. Зокрема були розглянуті теми: "Оновлена система позиціювання продуктової лінійки вікон VEKA", "Презентація готових інструментів для аргументації вартості готового рішення СПК", "Конструктор продажів. Текстові скрипти для ділового спілкування з потенційним клієнтом", а також "Сервіс, що  супроводжує продажі, як аргумент на користь придбання СПК".

Під час зустрічі Оксана Царалунга розповіла про те, як сформувати у свідомості потенційного клієнта цінність пропонованого продукту, під якими "соусами" треба продавати продукт, монтаж та сервіс.  Також були відпрацьовані скрипти по комунікації з клієнтом, що дозволяють ефективно виявити його потреби і продати продукт.

VEKA Professional провів семінар для роздрібної мережі компанії ECATERIX

Завдяки такому комплексному підходу семінар у результаті вийшов динамічним та конструктивним. Слухачі брали активну участь у розборі тим, ставили питання та відпрацьовували техніку скриптів на молдавській та румунській мовах.

За підсумками зустрічі можна зробити висновок, що представники партнерської компанії розділяють цінності та цілі VEKA, і це дає привід стверджувати, що майбутній сезон  буде цікавим та продуктивним  для партнерів VEKA в регіонах Молдови.