Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA Professional посіло друге місце серед корпоративних медіа України

24 грудня 2014

На щорічному всеукраїнському конкурсі "Краще корпоративне медіа України 2014" видання "VEKA Professional" зайняло почесне друге місце. 11 грудня у Києві в рамках Бізнес форуму "Інновації в комунікаціях. Тренди 2015» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців щорічного конкурсу "Краще корпоративне медіа України 2014", в якому взяли участь 80 конкурсантів з різними роботами: фільм, регламент, календар, журнал, звіт, книга та ін.

Корпоративний журнал "VEKA Professional" увійшов до трійки кращих, посівши почесне друге місце.

Перемога в цьому конкурсі в черговий раз підтверджує той факт, що який би проект ні реалізувала компанія VEKA, цей проект увінчається успіхом. З упевненістю можна сказати, що видання вийшло у велике плавання, звернувши на себе увагу громадськості, зайнявши гідне місце в рейтингу корпоративних медіа країни. Члени журі відзначили, що "VEKA Professional" являє собою дуже якісний продукт у всіх своїх складових, будь то контент, дизайн, інформативність і концептуальність.

Оксана Царалунга, головний редактор корпоративного журналу "VEKA Professional", звертаючись до учасників бізнес форуму, зазначила: " Зі свого боку хочу висловити вам глибоку подяку за підтримку видання, участь у підготовці матеріалів та готовність до співпраці в цьому проекті. На мій погляд, перемога у конкурсі такого масштабу -  велике досягнення, адже минуло трохи більше року з моменту заснування журналу. За такий короткий час ми зуміли зайняти гідне місце поряд з медіа-продуктами, так би мовити, з більш тривалим «життям».  Я впевнена, це лише початок великого шляху, адже публічність і вихід в "світ" означає як мінімум розширення меж, а як максимум - підвищення авторитетності і впізнаваності бренду VEKA.

Користуючись нагодою, вітаю всіх нас з наступаючим Новим роком! Нехай він принесе нам мир і стабільність. Нехай у нашому житті завжди знайдеться місце сімейному благополуччю, улюбленій справі, яскравим емоціям, довгоочікуваним звершенням, особистим перемогам, захоплюючим подорожам і доленосним зустрічам. Згадайте в новорічну ніч свої найзаповітніші бажання, і нехай вони неодмінно збудуться. Не забувайте жити яскраво!".

Завантажити свіжий номер "VEKA Professional"

Переглянути свіжий номер "VEKA Professional"