Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA Professional для iPhone та iPad

14 січня 2014

31 грудня, напередодні нового 2014 року, в Appstore з’явилась новинка від компанії VEKA. Тепер всі власники iPhpone та iPad можуть безплатно скачати корпоративний журнал VEKA Professional.

Компанія VEKA почала випуск видання в паперовій версії ще в 2013 році. Затребуваність серед партнерів компанії, а також бажання бути у всьому першими привело VEKA до рішення про випуск електронної версії журналу для власників Apple-пристроїв. Інформація, котру всі бажаючі знайдуть у новому додатку, буде корисною для ведення бізнесу і розвитку у сфері світлопрозорих конструкцій.

Обмін досвідом, напрацюваннями та ідеями – база для налагодження і підтримки взаємовигідних відносин між виробником профілю і його переробниками. У наш час, коли все постійно змінюється, інформація та знання є тим базисом, на котрий варто опиратися бізнесу. Саме тому надання актуальних новин та інноваційний пропозицій у зручному форматі є одним із напрямків, яким VEKA надає особливу увагу. Політика "VEKA Professional" спрямована на висвітлення всіх аспектів розвитку галузі і компанії VEKA зокрема. На сторінках журналу розміщуються авторські матеріали, коментарі спеціалістів, новини, методичні матеріали, технічні огляди та багато іншого, що може пригодитись і бути цікавим для партнерів компанії та всіх, хто працює у віконній галузі.

Журнал доступний для скачування за посиланням: https://itunes.apple.com/ru/app/zurnal-veka-professional/id758009199?mt=8