Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA на фестивалі Babyboom Fest

04 вересня 2015

Компанія VEKA, завжди підтримуюча активний сімейний відпочинок, виступила спонсором першого сімейного фестивалю - Babyboom Fest, який відбудеться 19 вересня в парку Перемоги, у Броварах.

Унікальний культурно-розважальний фестиваль для всієї родини Babyboom Fest проходитиме в рамках святкування Дня міста Бровари. Організатори свята постаралися врахувати інтереси і батьків, і дітей, створивши умови для активного молодіжного та сімейного відпочинку, здорового способу життя.

У SPORT ZONA всі бажаючі можуть зайнятися йогою і фітнесом на траві з досвідченими інструкторами. Приєднатися можуть все: і початківці любителі йоги, і ті, хто вже давно займається і практикує. Цікаво буде і дітям, і вагітним матусям! Тому що ніколи не пізно зайнятися спорт.

VEKA на фестивалі Babyboom Fest

Крім того, працюватиме зона анімації з різними конкурсами, іграми та майстер-класами. У тематичних фотозоні, можна буде зробити красиві фото на пам'ять, самим або за допомогою професійного фотографа абсолютно безкоштовно.

Для дітей постарше передбачена тінейджер-зона, там буде все: байки, скейти, ролики, музика, змагання та нагородження призами та подарунками.

У рамках фестивалю українські майстри представлять свої кращі творіння на Хенд Мейд ярмарку, де кожен зможе вибрати і придбати цікаві і корисні речі для себе, і свою дитину.

Ну, а для відпочинку передбачена харчової зона і релакс-зона, де можна буде підкріпитися і послухати хорошу музику.

VEKA на фестивалі Babyboom Fest

Перший Babyboom Fest відбудеться: 19 вересня, з 11:00 до 18:00, у парку Перемоги, Бровари.