Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA купує конкуруючу компанію Gealan

13 березня 2014

Компанія VEKA AG (головний офіс в м. Sendenhorst, Північний Рейн - Вестфалія), виробник віконних і дверних профільних систем із ПВХ купує у "Halder Beteiligungsberatung" компанію GEALAN Holding GmbH зі штаб-квартирою в Oberkotzau, Франконія (федеральна земля Баварія). Обсяг угоди містить у собі всі філії та дочірні підприємства Gealan, сума операції сторонами не розголошується. Перед вступом в силу купівля має пройти процедуру схвалення відповідними федеральними органами.

"Купуючи одного зі своїх конкурентів, компанію GEALAN, VEKA AG суттєво зміцнює свої позиції на ринках Німеччини, Європи і всього світу," - зазначає Голова Правління VEKA AG Andreas Hartleif.

Керована сім'єю власника Група компаній VEKA об'єднує сьогодні 3600 співробітників, що працюють в 25 дочірніх компаніях на трьох континентах. З них 1300 працюють на головному підприємстві в Sendenhorst. Оборот VEKA в 2013 році склав 793 000 000 євро; продукцію компанії переробляють понад 2200 віконних компаній у всьому світі. З придбанням у фінансового інвестора Halder компанії GEALAN Holding GmbH група VEKA приростає ще на 1150 співробітників, а її готовою оборот перевищить 1 мільярд євро.