Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA — більше ніж вікно

24 червня 2021

VEKA — більше ніж вікноСучасні віконні системи давно перестали бути простим утилітарним засобом, що забезпечують лише доступ сонячного світла і свіжого повітря в приміщення. Сьогодні це інноваційні інженерно-конструктивні елементи, які вирішують серйозні архітектурні завдання. І яскравий приклад тому — світлопрозорі конструкції, виготовлені з профілю VEKA. Про це та багато про що інше видання PRAGMATIKA. MEDIA розповідає у новому матеріалі «VEKA. Більше ніж вікно. Технологічні рішення».

«ПВХ-вікна з плином часу значно змінилися як конструктивно, так і функціонально, — розповідає керівник відділу інжинірингу компанії VEKA Дмитро Фірсов. — Тепер до вікон крім основних функцій, таких як доступ природного освітлення і провітрювання, пред'являється цілий спектр різних вимог. При проектуванні будівлі важливо спочатку врахувати всі моменти, які буде вирішувати скління в процесі експлуатації. Часто на практиці замовник, прагнучи заощадити на вартості виробу, нехтує багатьма моментами, які згодом можуть привести до додаткових витрат. Наприклад, це стосується установки рекомендованих підсилювальних профілів, які відповідають за протидію вітровому навантаженню. Особливо це стосується багатоповерхових будівель, в яких сила вітру змінюється від висоти».

Також в матеріалі детально розповідається про технологічні рішення компанії VEKA, про те, що таке зламостійкі вікна; як вікна можуть забезпечити тишу в будинку, а також зберегти тепло і затишок. Ще один важливий момент, про який йде мова — особливості технології поверхні VEKA SPECTRAL, яка надає ПВХ-вікнам новий естетичний вимір.

Ознайомитися з повною версією матеріалу можна на сайті: https://pragmatika.media/veka-bolshe-chem-okno/

Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine