Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA.architekten: професійне проєктування та розрахунки характеристик віконних конструкцій

01 листопада 2022
Оновлений архітектурний портал VEKA.architekten“ВЕКА Україна” продовжує робити внесок у розвиток вітчизняної архітектури та проєктування. Із листопада 2022 року компанія презентує оновлений архітектурний портал VEKA.architekten. Це ефективний інструмент для архітекторів, дизайнерів та інших фахівців будівельного ринку, що свого часу виріс із розділу “Світлопрозорі конструкції” офіційного сайту veka.ua.

На порталі зібрано максимально актуальну інформацію щодо останніх розробок компанії VEKA у галузі профільних систем, дозвільну та нормативно-технічну документацію, новини про оновлення продуктової лінійки, проєктні й виробничі інновації тощо. Зокрема, архітекторам та проєктувальникам стане в пригоді інформація щодо можливостей унікального продукта, розробленого VEKA — WinDoPlan 2.0, тематичні статті та завжди актуальний перелік партнерів компанії, які можуть надати комплексну підтримку в підготовці документації, участі в тендерах, проєктуванні тощо. Крім того, у відповідному підрозділі широко розкрито функціонал BIM-технології при проєктуванні сучасних будівель із використанням світлопрозорих ПВХ-конструкцій.

Віконні конструкції — елемент будівлі, який має бути враховано ще на етапі проєктування. Тож на оновленому порталі відповідний досвід фахівців VEKA в Україні та світі систематизовано в окремому розділі “Будівельникам”. Практичні поради, перевірені часом та досвідом, відповідна документація та релевантна інформація буде корисною всім, хто переймається якістю будівель та власного сервісу. Пересвідчитися в широких можливостях використання рішень на базі профільних систем VEKA можливо, ознайомившись із вмістом розділу “Вікна VEKA в архітектурі”, де зібрано як фотографії реалізованих об’єктів, так і дизайн-проєкти.

Ще одною перевагою оновленого порталу VEKA.architekten є можливість отримати швидкий зворотній зв’язок від фахівців ВЕКА Україна, чиї імена добре відомі в українській архітектурній спільноті: Дмитра Фірсова, керівника відділу об’єктного інжиніринга “ВЕКА Україна” та Інни Осередько, технічного консультанта “ВЕКА Україна”. Також, за запитом, архітектори, проєктувальники та працівники девелоперської галузі мають можливість відвідати шоурум “ВЕКА Україна” та на власні очі пересвідчитися в різноманітті рішень від VEKA і можливостей їхнього втілення.