Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс" запустила в роботу нове обладнання герметизації склопакетів

02 грудня 2016

Минулого тижня на заводі ТМ "ВікноПлюс", партнера VEKA Україна, було налагоджене і запущене в роботу нове обладнання вторинної герметизації склопакетів австрійської компанії Lisec.

Таке обладнання здійснює ідеально рівну зовнішню обробку СП, що дає можливість зробити більш герметичну посадку склопакета в усі профільні системи VEKA Україна: від VEKA EUROLINE до VEKA ALPHALINE, і запобігає промерзанню всього вікна в цілому. Це робот, який дозволяє герметизувати склопакет максимальних розмірів в горизонтальному положенні, що запобігає виникненню "ефекту лінзи" у великих склопакетах і в максимально швидкий термін.

ТМ

Придбане ТМ "ВікноПлюс" обладнання автоматичної герметизації склопакетів призначене для здійснення вторинної герметизації зібраних склопакетів шляхом отримання високоякісного двокомпонентного герметика (полісульфіду, поліуретану або силікону), з його подальшим нанесенням на склопакет в автоматичному режимі. Цикл на герметизацію стандартного склопакета складає 18 секунд. Наявні типорозміри роботів герметизації дозволяють проводити цю операцію для склопакетів різних розмірів - до 2500х2000 мм.

Повністю збалансована система підвіски забезпечує швидкість обробки виробів, що дозволяє випускати близько 600 склопакетів за зміну.

Висока якість склопакета - це, звичайно, не тільки красивий і естетичний вигляд вікна в цілому, але, насамперед, це довговічність його служби без змін фізичних властивостей.

ТМ

Одним з основних критеріїв якості склопакета є якість його герметизації. Від якості виконання операцій первинної та вторинної герметизації залежить довговічність роботи склопакета і всього вікна в цілому, а також терміни гарантії на нього. Ці гарантії абсолютно виправдані і підтверджені досвідом десятиліть експлуатації в реальних умовах різних кліматичних зон.