Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс" відкрила фірмовий салон в Києві

13 липня 2017

У Києві відкрився новий салон ТМ "ВікноПлюс", партнера VEKA Україна, в якому представлений найбільший асортимент інноваційних продуктів компанії. Салон розташований за адресою: вул. Дмитра Луценка, 8.

Свято розпочалося традиційним перерізанням стрічки власником ТМ "ВікноПлюс" Сергієм Ведерниковим та привітанням директора нового салону В'ячеслава Борчука.

Побажання гарного старту та успіхів прозвучали від керівника технічного відділу VEKA Україна Костянтина Костюка та представників компанії Winkhaus Україна.

ТМ

На відкриття були запрошені офіційні партнери з Луцька, Києва, Одеси, Львова, а також архітектори та дизайнери столиці.

У салоні продемонстровані різні віконні та дверні конструкції, що дозволяють вибрати саме те вікно, яке повною мірою підкреслить індивідуальність об'єкта замовника.

ТМ

Тут представлений новий ексклюзивний продукт ТМ "ВікноПлюс" - прозорий шпрос Crystalight з ефектом 3D в поєднанні з системою SOFTLINE 82 в новому ексклюзивному кольорі Cherry Amaretto та алюмінієвими накладками, розташованими зовні в кольорі антрацит. Крім того, в цій конструкції продемонстрований ексклюзивний прихований шов. Використана прихована фурнітура Select з елегантним дизайном, яка витримує навантаження понад 150 кг.

ТМ

Особливо архітекторів вразила підйомно-розсувна система VEKASLIDE 82 не тільки своїми розмірами, але й комфортністю використання та безпекою.

Відтепер мешканці Києва можуть оцінити якісний та елегантний асортимент, відвідавши фірмовий салон у Києві по вул. Дмитра Луценка, 8.