Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс" розробила каталог розрахунку системи VEKASLIDE

30 вересня 2016

ТМ "ВікноПлюс", партнер VEKA Україна, для своїх клієнтів видала каталог орієнтовного розрахунку конструкцій VEKASLIDE, у якому замовник може самостійно підібрати і прорахувати конструкцію відповідно з урахуванням необхідної конфігурації та комплектації.

Аналізуючи європейський ринок СПК, ТМ "ВікноПлюс" прийшла до висновку, що підйомно-розсувна система VEKASLIDE отримала велику популярність у європейських країнах і досить стрімко набуває визнання в Україні.

ТМ "ВікноПлюс" придбала всю комплектацію для цієї системи, що значно прискорить терміни виготовлення, знизить вартість і дасть можливість укомплектувати конструкцію за бажанням замовника.

ТМ "ВікноПлюс" розробила каталог розрахунку системи VEKASLIDE

VEKASLIDE - це підйомно-розсувна система з високим ступенем теплоізоляції, що відповідає самим жорстким вимогам з енергозбереження. Практично безшумно і дуже легко підйомно-розсувна система VEKASLIDE відкриє вихід на балкон, терасу або в зимовий сад. Розсувні стулки, на відміну від звичайних дверей, не займають багато місця, тому що рухаються в одній площині. Таким чином, всередині приміщення залишається вільний простір для реалізації ідей щодо дизайну інтер'єру.

З новим каталогом по приблизному розрахунку VEKASLIDE можна ознайомитися в центральному офісі ТМ "ВікноПлюс" в Кам'янці-Подільському по вул. Князів Коріатовичів, 21, або у фірмових салонах компанії.