Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс" провела ребрендинг львівського салону

08 липня 2016

Компанія "ВікноПлюс", партнер VEKA Україна, 5 липня репрезентувала відразу кілька своїх точок продажів у Львові.

Так, відбулося оновлення стаціонарного мобільного офісу по вул. Богдана Хмельницького, 214, який є своєрідною пересувною точкою продажуі  може бути встановлений в будь-якому місці. Крім того, до послуг львів'ян від ТМ "ВікноПлюс" і пересувний мобільний офіс, який можна викликати у будь-який куточок міста.

ТМ

Але основні зміни зазнав офіс по вулиці Дж.Вашингтона, 5А, в якому повністю змінилася експозиція. Так, на стендах можна ознайомитися з широким асортиментом вхідної групи: двері з профільної системи Softline представляють вдале поєднання гнутих елементів з інкрустацією. Також продемонстрована універсальна система LUX з різноманітними варіантами шпрос, які є досить актуальними серед нестандартних експонатів, і в яких використана фурнітура Comfort (Winkhaus). Тут же представлена вхідна група не в стандартному кольорі "сієна ноче" в поєднанні з петлями simonswerk і ручкою сталевого кольору.

ТМ

Однією з новинок салону стала серія Revolution - революційна система Softline 82 в класичному білому кольорі з мультифункційним склопакетом. Для наочного прикладу всіх переваг даної системи встановлено стенд, на якому продемонстровано, як виробляється "теплий монтаж" СПК, який рекомендований до застосування для цих конструкцій технічними фахівцями компанії VEKA з дотриманням всіх вимог ДСТУ.

ТМ

Ребрендинг салону за Дж.Вашингтона, 5А вже встигли оцінити відвідувачі, зазначивши, що розширення асортименту дозволяє реалізувати самі цікаві проекти.