Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс" привітала партнерів з наступаючим Новим роком

23 грудня 2016

ТМ "ВікноПлюс", партнер VEKA Україна, підбиваючи підсумки року, зібрала всіх своїх партнерів на новорічний святковий вечір, на якому вручила пам'ятні подарунки та дипломи.

Запрошені гості, серед яких були партнери з усіх куточків України, з Молдови, а також гості з Швейцарії, разом з керівником компанії Сергієм Ведерникова здійснили екскурсію на виробництво ТМ "ВікноПлюс". Гостям було представлено єдине в Україні інноваційне обладнання Sturz для зварювання кутів з прихованим швом і робот вторинної герметизації Lizec. Всі присутні змогли побачити процес зварювання конструкцій з прихованим швом, і з задоволенням фотографувалися з тільки що зробленими конструкціями.

ТМ

Святковий вечір розпочався з офіційної частини, яку відкрив власник компанії Сергій Ведерніков і комерційний директор Дмитро Ведерніков, підбивши підсумки року та нагородивши партнерів. Одночасно був представлений зразок вікна з системи VEKA Softline 82 в новому кольорі "cherry amareto" і алюмінієві накладки в кольорі антрацит, які в новому році увійдуть в асортимент продукції від ТМ "ВікноПлюс". Сертифікатами, почесними дипломами, цінними подарунками керівництво ТМ "ВікноПлюс" відзначило найбільш успішних партнерів 2016 року.

ТМ

Партнери були нагороджені цінними подарунками в номінаціях: "Перспектива року", "Прорив року", "Кращий шоу-рум", "Найбільший автопарк", "Кращий об'єкт року", "Міс конгеніальність", "Лідер продажів "Alutech", "Надійний партнер" і "Золотий/Срібний/Бронзовий партнер". Кульмінацією церемонії стало вручення керівнику відділу продажів нового розкішного авто Renault Captur, брендованого в корпоративному стилі ТМ "ВікноПлюс".

ТМ

Святкова вечірка в стилі "Лихих 90-х", під час якої гості могли перевтілитися в улюблених кіногероїв з кінострічок минулих років, дала привід відверто розважатися, зарядитися позитивним настроєм, а також стала своєрідним поштовхом для активного співробітництва в 2017 році.

ТМ "ВікноПлюс" вдячна всім партнерам за співпрацю та вітає з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим!