Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс" обговорила з партнерами новації в області СПК від VEKA

29 липня 2016

Комерційний директор ТМ "ВікноПлюс", партнера VEKA Україна, з 25 по 28 липня відвідав фірмові салони компанії в різних містах. В рамках візиту Дмитро Ведерніков розповідав дилерам про переваги профільних систем VEKA для ТМ "ВікноПлюс", інновації компанії і щодо нової маркетингової стратегії.

Крім того, під час зустрічей із партнерами обговорювалися новинки, які були впроваджені в асортимент ТМ "ВікноПлюс", такі як: "кістяк дверей", двері з профільної системи SOFTLINE 82, ексклюзивні алюмінієві вкладиші для дверей, алюмінієві декоративні накладки на профіль, підйомно-розсувна система VEKASLIDE, на яку значно скорочено терміни виготовлення, і придбати її можна за доступною ціною.

За результатами поїздки було вирішено оновити кілька салонів і продемонструвати в них все новинки та їх технічні переваги, що допоможе партнерам ТМ "ВікноПлюс" ефективніше працювати на сучасному ринку світлопрозорих конструкцій.

ТМ "ВікноПлюс" постійно розширює мережу своїх представництв і серйозно займається їх розвитком за підтримки компанії VEKA.