Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Сучасний колір ламінації вікон в проекті котеджу в Коломиї: VEKA SPECTRAL

13 квітня 2021

Сучасний колір ламінації вікон в проекті котеджу в Коломиї: VEKA SPECTRALСучасна архітектура тяжіє до лаконічних форм, представляючи такий собі мікс з різних стилів і течій, який отримав назву «комфортний мінімалізм», вдало поєднуючи в собі хай-тек, модерн і навіть індустріалізм.
Двоповерховий заміський особняк в Івано-Франківській області виконано як раз в дусі часу: прямокутні, без надмірностей, форми, великі панорамні вікна і двері в обрамленні трендового кольору ламінації - SPECTRAL Антрацит. Склінням займалася компанія ТМ «ВікноПлюс», партнер VEKA Україна.

Вхідні двері виконані на базі профілю Softline 82 з продуктової лінійки VEKA Collection і мають унікальні технічні особливості: заввишки 2,4 м і шириною — метр, колір ручки з нержавіючої сталі і темне скло добре гармонує з SPECTRAL Антрацит.

Варто звернути увагу на поріг вхідних дверей. Він безбар'єрний - 20 мм. Якщо під час експлуатації ця частина зношується, її легко можна замінити. Для власника будинку питання безпеки було першорядним, тому конструкція протизламна: у двері три точки замикання, завдяки яким стулка щільно притискається до рами, перешкоджаючи продуванню, а «ікла» надійно захищають будинок від непрошених гостей.

Сучасний колір ламінації вікон в проекті котеджу в Коломиї: VEKA SPECTRAL

У дверях використана HPL-панель, які останнім часом набувають популярності, тому що звичайні МДФ-накладки в спекотну пору року швидко втрачають форму, набухають і набувають не естетичного вигляду.
Перший поверх котеджу — це майже повністю скляна стіна, що складається з декількох конструкцій. Вага кожної — майже 270 кг. Тому при розрахунках дуже важливо було врахувати вітрові навантаження і використання армуючого профілю в даній системі.

Сучасний колір ламінації вікон в проекті котеджу в Коломиї: VEKA SPECTRAL

Металопластикові вікна досить добре зберігають тепло в приміщенні, захищають від зайвого шуму, але надмірна сонячна активність не йде їм на користь. Тому всі конструкції на цьому об'єкті декоровані ламінуванням SPECTRAL Антрацит. Це розробка компанії VEKA, і її особливістю є відбиття до 50% сонячної енергії від поверхні. Такі профілі менше поглинають тепло, менше деформуються і краще переносять різні навантаження. Технологія SPECTRAL має дивовижну оксамитову поверхню, а колекція вже збільшена до п'яти кольорів і крім кольору Антрацит має ще чотири кольори: Графіт, Умбра, Сірий і Білий. Для багатьох власників приватних будинків питання безпеки сьогодні стоїть дуже гостро. Тому крім протизламної фурнітури у дверях, в склопакеті віконної конструкції використані два скла триплекс, між якими скло 6 мм.

Сучасний колір ламінації вікон в проекті котеджу в Коломиї: VEKA SPECTRAL

Треба відзначити, що всі конструкції виконані з цілісних листів скла і не мають розділових планок. Це дозволяє найбільшій кількості світла потрапляти в приміщення. Не виняток двері на балкон, в яких склопакет вклеєний. Зроблено це для того, щоб стулка не провисала.

Світлопрозорі конструкції різної форми з профілю VEKA з успіхом можуть забезпечити затишок і комфортне проживання, а естетичну складову проекту підтримує ексклюзивна ламінація SPECTRAL, сірі відтінки якої в тренді цього року.

З особливостями скління котеджу — в нашому новому відео на YouTube-каналі:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine