Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Стартувала нова рекламна кампанія заводу GoodWin

22 квітня 2014

Віконні конструкції заводу GoodWin - ми завжди можемо запропонувати вам більше!

З таким девізом стартувала нова рекламна кампанія партнера VEKA Ukraine - заводу GoodWin сезону весна 2014 р. Мета нової рекламної кампанії - підвищення впізнаваності бренду GoodWin та інформування кінцевих споживачів про всі переваги віконних конструкцій, що випускаються заводом.

В якості найбільш ефективними засобами комунікації для проведення рекламної кампанії "Віконні конструкції заводу GoodWin - ми завжди можемо запропонувати вам більше!" маркетинговим відділом обрані такі інформаційні носії як бігборди, метрополітен, маршрутні автобуси, інформаційні блоки в регіональній та всеукраїнській пресі, реклама на ТБ і банерна реклама в мережі Інтернет на профільних та рейтингових сайтах.

Яскраві макети бордів, що легко запам’ятовуються, з логотипом GoodWin вже з'явилися на вулицях Харкова.

Стартувала нова рекламна кампанія заводу GoodWin

Новая рекламная кампания GoodWin

Новая рекламная кампания GoodWin

У Харківському метрополітені і маршрутних таксі розміщені макети, які розповідають споживачам як про якісні переваги віконних конструкцій GoodWin, так і про додаткові можливості і бонуси, які можуть отримати кінцеві споживачі, купуючи віконні конструкції бренду GoodWin, виготовлені з профільних систем VEKA.

У рамках нової рекламної кампанії заплановано розміщення рекламних, інформаційних та іміджевих матеріалів, які дозволять максимально охопити цільову аудиторію компанії GoodWin у всіх регіонах України, де працюють партнери компанії.