Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Скління сучасного таунхауса в стилі модерн в Чернівцях

09 лютого 2021

Скління сучасного таунхауса в стилі модерн в ЧернівцяхТаунхауси, що представляють малоповерховий будинок на кілька багаторівневих квартир, з'явилися в Європі кілька століть тому. Спочатку цим терміном називали міську резиденцію європейських представників аристократії. Такі будинки могли стояти окремо, але в більшості випадків вони були збудовані в ряд один до одного.

В Україні цей формат житла з'явився порівняно недавно, але вже сьогодні став досить популярним і має попит у покупців. Таунхаус в сегменті житлової забудови знаходиться десь посередині між приватним будинком і квартирою. І хоча він не такий зручний, як окремий приватний будинок, але все ж має безліч переваг перед квартирою в багатоповерхівці.

Як повинен виглядати сучасний таунхаус, який вже чекає своїх нових мешканців, продемонструвала компанія ТМ«ВікноПлюс» — офіційний партнер VEKA на прикладі завершеного об'єкта в стилі модерн в Чернівцях.

Щоб підкреслити гармонійний зовнішній вигляд будівлі, дизайнери запропонували ідеальне рішення по склінню п'ятикамерної профільною системою Softline 70 в трендовому кольорі антрацит. А для вирішення питання енергоефективності були використані енергозберігаючі двокамерні склопакети.

На другому поверсі, де зазвичай розташовується спальня, для виходу на терасу встановили «французькі двері», які мають двостулкову конструкцію. Завдяки цьому рішенню господарі отримають максимум природного світла, простору і свіжого повітря в кімнаті.

Для створення комфорту і затишку в домі не обов'язково бути дизайнером, достатньо вибрати правильні вікна з профілю VEKA від партнерів — ТМ «ВікноПлюс».

Про те, яке рішення для скління таунхауса пропонують партнери VEKA, дивіться в новому відео на нашому YouTube-каналі: