Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

"Школа монтажника" успішно почала працювати на базі заводу VEKA Ukraine

27 лютого 2014

У лютому 2014 року на VEKA Ukraine був запущений новий, незвичайний освітній проект – "Школа монтажника VEKA", в котрій всі бажаючі можуть безплатно дізнатися ази мистецтва установки вікон.

Не викликає ніяких сумнівів, що від якості деталей залежить якість продукції в цілому. Із поганої тканини навіть великий дизайнер не пошиє хороше плаття, а із неякісного металу неможливо зробити автомобіль преміум-класу.

Однак, при всій безсумнівній важливості комплектуючих при покупці автомобілю враховується і якість зборки. Так чому ж споживач при замовленні вікон не цікавиться замірами і монтажем?

Адже наскільки б хорошою не була продукція, якщо встановити неправильно, не враховуючи технічних вимог, то користь від такого вікна буде наближатися до нуля. В щілини буде дути, вікно може перекоситися і не відкриватися. І, звичайно, таке вікно не зможе принести радість його власнику.

Саме тому компанія VEKA, котра не лише відповідає за якість випущеного профілю, а й намагається підтримувати марку вікон із профілю VEKA, приділяє багато уваги всім етапам встановлення вікна.

Було прийняте рішення про відкриття т.зв. "Школи монтажника VEKA": кожну п’ятницю на заводі VEKA UKRAINE будуть проводитись спеціальні заняття для тих, хто уже встановлює або тільки хоче встановлювати вікна VEKA.

Процедура встановлення, тонкощі монтажу, технічні хитрощі і професіональні напрацювання: всім цим щедро поділяться технічні спеціалісти VEKA зі співробітниками своїх партнерів-переробників.

"Школа монтажника VEKA"

"Нашою головною ціллю", - говорить Начальник технічного відділу VEKA UKRAINE Костянтин Костюк, - "закликати увагу переробників до проблеми монтажу, а також переконати самих працівників, наскільки у всьому процесі важлива їх робота. Адже від якості виконаних ними робіт залежить задоволеність клієнта кінцевим результатом, а отже вікно із профілю VEKA.

Для того, щоб потрапити на найближчий семінар "Школи монтажника", необхідно зареєструватися, заповнивши анкету на сайті montazh.veka.ua.