Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

"Школа монтажника" набирає обертів

18 березня 2014

У "Школі монтажника" організованій на базі київського заводу VEKA, стартував другий етап технічних семінарів, який передбачає розширення програми навчання.

Якщо на першому етапі весь семінар був присвячений тільки монтажу, тонкощам установки і новим технологіям, створеним в допомогу монтажнику, то в оновлену програму були додані питання правильного проектування вікна.

Треба розуміти, що сучасне пластикове вікно - це інноваційний продукт, який вирішує найрізноманітніші завдання. Споживач висуває підвищені вимоги до світлопрозорих конструкцій. Вікно в наш час може бути енергоефективним, ударостійким, вогнестійким, самоочисним. Воно повинно захистити від холоду, спеки, шуму і вітру, не втрачаючи форму і колір.

Під впливом природних явищ, повітряних потоків і сильних вітрових навантажень вікно може деформуватися і навіть руйнуватися. Саме тому попередні розрахунки надійності конструкції з урахуванням умов експлуатації - не розкіш, а настійна вимога часу. І кожен фахівець, що працює в області світлопрозорих конструкцій, повинен враховувати це у своїй роботі.

Всі подробиці проектування і монтажу можна обговорити на безкоштовних семінарах "Школи монтажника" VEKA. Для відвідування семінару достатньо зареєструватися на сайті www.montazh.veka.ua.