Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Сайти партнерів VEKA Україна: перший досвід

21 травня 2020

Сайти партнерів VEKA Україна: перший досвідНа початку квітня VEKA представила своїм партнерам новий унікальний сервіс, що дозволяє віконним компаніям створювати професійні сайти фактично з нульовими витратами за максимально короткий час. Партнерські сайти VEKA мають весь набір необхідних інструментів якісного електронного маркетингу. Вони дозволяють кожній компанії виглядати в віртуальному просторі красиво і професійно, залучати і аналізувати звернення, спілкуватися зі споживачем в якості партнера лідерської марки VEKA, зберігаючи при цьому свій індивідуальний стиль.

Пропозиція VEKA була зустрінута нашими партнерами з великим інтересом, адже сайт потрібен кожному, але не в усіх є можливість займатися його розробкою. Ми буквально потрапили «в десятку» — наш новий інструмент виявився саме тим, що очікували від нас наші партнери і дилери в Україні.

Одними з перших нову опцію випробували компанії «Вікна-Стар», «БалкониЧ» і «ВікноДар». Особливо актуальною ця пропозиція виявилася для дилерів, які не мають своїх сайтів. Тепер, завдяки VEKA, у них з'явилася можливість активніше просувати на ринку свою продукцію і послуги.

«Партнерські сайти» — частина великої програми маркетингового сервісу, який VEKA надає своїм партнерам і який не обмежується створенням професійних web-сторінок. Мобільні додатки для замірників і приватних клієнтів, електронні каталоги і довідкові матеріали, інноваційні засоби проектування та інтерактивні навчальні програми — все, щоб працювати швидко і професійно, бути завжди успішніше конкурентів і з упевненістю дивитися в майбутнє.

Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine