Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Рекламні активності VEKA: підтримка і збільшення продажів партнерів

11 квітня 2014

У рамках весняної частини рекламної кампанії VEKA Ukraine запускає нові інструменти та площадки для просування бренду та підвищення рівня продажів наших партнерів. У цей непростий час для будь-якого бізнесу наше завдання - підтримати партнерів і максимально сконцентрувати увагу на потенційних покупцях.

Першим кроком стало розширення співпраці з порталом okna.ua. З недавнього часу для всіх відвідувачів порталу, а більша частина їх саме кінцеві покупці, в стандартному меню з'явився додатковий елемент, який робить акцент на бренді VEKA та офіційних партнерах компанії.

Найближчим часом усі точки продажу, представлені на сайті veka.ua з'являться і на порталі okna.ua.

Також, всі координати цих точок будуть відображатися і на карті України за спеціальним фільтром бренду VEKA.

Ще одним кроком по залученню потенційної аудиторії став початок співпраці з одним із найбільших в Україні торгових майданчиків - Prom.ua.

У рамках представлення бренду VEKA на цій площадці, також був обраний не тільки стандартний банерний формат, а й особливе додаткове виділення партнерів компанії і всіх продавців виробів з профілів VEKA.

Компанія VEKA завжди прагне надати максимальну і найбільш ефективну підтримку своїм партнерам. Чим складніша ситуація на ринку - тим більш необхідно працювати!