Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Регіональні представники компанії Goodwin втретє відвідали VEKA Ukraine

04 березня 2015

Наприкінці лютого провідні фахівці компанії Goodwin, спільно з партнерами компанії, що представляють сумської регіон, відвідали завод VEKA Ukraine, розташований в Броварах, Київської області. Це вже третій візит з циклу запланованих щотижневих поїздок для партнерів Гудвін на виробничі потужності заводу VEKA Ukraine.

У ході поїздки директор виробництва Goodwin Андрій Ковальов, представники і партнери компанії зустрілися з технічним консультантом заводу VEKA Ukraine Дмитром Фірсовим, і регіональним менеджером з продажу в Східній Україні Миколою Бондаренко, які супроводжували делегацію компанії Goodwin протягом усього візиту на завод, і дали вичерпну інформацію з усіх питань.

Під час першої частини екскурсії гості відвідали завод VEKA Ukraine, де знаходяться не тільки виробничі потужності, а й головний офіс компанії. Завод в Броварах є одним з найбільших заводів з виробництва високоякісного профілю в Україні.

Під час відвідування заводу, партнери Goodwin змогли побачити не тільки виробничі лінії, а й тестові лабораторії, призначені для випробування продукції, що випускається. Також партнерам був продемонстрований цех ламінації профілю.

Зокрема, для партнерів компанії було проведено кілька циклів випробувань вікна Goodwin на повітро-і водопроникність згідно ДСТУ Б В.2.6-18. Результати проведених тестів, вкотре підтвердили бездоганну якість і надійність конструкцій, які випускаються заводом Goodwin.