Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Провідні дилери компанії Канталь відвідали завод VEKA AG у Німеччині

08 грудня 2014

Дилери компанії Канталь, партнера VEKA України, з 25 по 29 листопада отримали можливість ближче познайомитися з передовими технологіями віконної галузі Німеччини. Поїздкою в Зенденхорст, на головне підприємство VEKA AG, компанія Канталь заохотила кращих дилерів, які протягом року показали найвищі результати.

Завод VEKA AG справив на гостей враження своїми масштабами, крім того, дилери змогли побачити високотехнологічні процеси виготовлення профільних систем, а також відвідати сучасну лабораторію компанії, де проводяться випробування профілю.

Під час ділового візиту до Німеччини знайшовся час і для відпочинку. Спеціально для гостей з України була організована екскурсія до Люксембургу. Крім того, учасники поїздки із задоволенням погуляли по вуличках Мюнстера, Тріра, Дортмунда, оглянули середньовічні готичні собори, музеї, а також продегустували знамените німецьке пиво.

Завдяки поїздці, партнери в черговий раз переконалися, що, співпрацюючи з компанією Канталь і VEKA України, вони можуть не тільки заробляти гроші, розвивати свій бізнес і бути лідерами, але й отримувати яскраві і позитивні емоції від захоплюючих подорожей.