Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Продукція VEKA представлена на новому сайті "Оконіка"

30 квітня 2015

Компанія "Оконіка", партнер VEKA Ukraine, відкрила для роздрібних клієнтів новий цікавий сайт http://okonika.ua/. Новий інтернет-ресурс присвячений продукції VEKA і містить багато корисної інформації.

У розділі сайту "Продукція" можна ознайомитися з усіма профільними системами компанії «Оконіка". У розділі "Ваше правильне вікно" розповідається про те, як оптимально укомплектувати вікно за будь-яким індивідуальним проектом. Подивитися фото продукції, а також роботи партнерів можна в розділі "Галерея".

Ознайомитися з цікавими статтями, новими акціями, а також дізнатися новини віконної тематики можна заглянувши в розділ "Статті", а уніфікований віконний калькулятор допоможе з легкістю дізнатися вартість будь-якого вікна.

Розділ "Контакти" містить нову, сучасну, інтерактивну карту з адресами і контактами всіх салонів компанії "Оконіка", які знаходяться в різних регіонах України.

Залишивши заявку для розрахунку вікна на сайті http://okonika.ua/, клієнт отримає суттєвий бонус - 3% знижки при оформленні замовлення, після чого менеджер зв'яжеться з замовником в найкоротші терміни.

У компанії сподіваються, що на новому сайті http://okonika.ua/, кожен бажаючий зможете знайти вичерпну інформацію, що його цікавить.