Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Про інновації VEKA та партнерів — в новому номері журналу "Архітектор"

20 листопада 2019

Про інновації VEKA та партнерів — в новому номері журналу "Архітектор"Спецвипуск журналу " Архітектор. Вікна. Двері. Вітражі", що підбиває підсумки 2019 року та відкриває 2020 рік, приділив багато уваги компанії VEKA Україна та її партнерам. У номері представлені інноваційні розробки VEKA, що запропонувала ринку такі рішення, які дозволили поглянути на світлопрозору конструкцію не тільки, як на необхідний елемент приміщення, але і як на невід'ємну складову дизайну інтер'єру. Не залишені були без уваги і новинки партнерів VEKA, що запропонували потенційним споживачам зразки вхідної групи, які відповідають головним сучасним критеріям: протизламність, енергоефективність, і, звичайно, індивідуальність. Про нові тенденції ринку і про те, як компанія VEKA AG, яка відзначила в цьому році півстолітній ювілей, та її дочірня компанія VEKA Україна реагує на "виклики" часу, розповів в інтерв'ю Генеральний директор VEKA — Йозеф Лео Бекхофф.

Зокрема, говорячи про перспективи розвитку українського ринку СПК та дочірньої компанії VEKA AG — Генеральний директор ВЕКА Україна Йозеф Бекхофф: Про інновації VEKA і партнерів - в новому номері журналу "Архітектор"ВЕКА Україна, пан Бекхофф зазначив: "У порівнянні з іншими дочірніми підприємствами ВЕКА Україна за виробничими розмірами одне з найменших підприємств. Однак це аж ніяк не применшує його значення, оскільки український ринок є для нас важливим — це другий по величіні ринок у Східній Європі. І для нас важливо тут розвиватися. Ми помітили гарну тенденцію — починаючи з минулого року, намітився вектор в сторону якості, в сторону європейського вікна, а якість для нас — це основний фактор. VЕКА завжди відкрита для нових тенденцій і трендів, оперативно реагує на них розробкою нових систем, технічних рішень. Наприклад, тема — більше простору, більше світла — вже знайшла відображення в наших продуктах. Ми розробили систему ARTLINE, в якій конструкція стулки така, що її візуально не видно — вона прихована за рамою. Тобто ми слідкуємо за тенденціями, коли зменшуються розміри профілю, щоб скління виглядало як цілісна скляна конструкція".

Окрема тема в номері присвячена інноваційній технології створення кольорової профільної поверхні Spectral. У порівнянні зі звичним ламінуванням розробки VЕКА забезпечують споживачеві цілий ряд переваг: високу відбивну здатність — попри темний відтінок поверхні, Spectral є рекордсменом по рефлексії сонячного світла та відмінно захищає вікна від перегріву і деформації; стійкість до всіх видів зовнішніх впливів - кліматичних, механічних, радіаційним, до всіх агресивних речовин міського середовища. VЕКА Spectral з першим кольором Anthrazit Ultramatt відразу ж опинилася в модному тренді, і тепер VЕКА закріплює успіх, активно розробляючи нові відтінки і відкриваючи нові можливості.

VЕКА Spectral з першим кольором Anthrazit Ultramatt

Цього року лінійка Spectral отримала свій подальший розвиток і збагатилася новими оригінальними колірними рішеннями: сірий, umbra, графіт, а також класичний білий. З нового колірного ряду VEКА Spectral виділяється umbra —  класичне колірне рішення з нотами охри, що дозволяють підкреслити природність нового оптичного малюнка. VEKA Spectral  —  це рішення, яке розроблене концерном виключно для своїх партнерів. Воно дає можливість запропонувати ринку дійсно нові та оригінальні рішення.

Цього року лінійка Spectral отримала свій подальший розвиток

Не тільки вікна, але і вхідні двері зазнають суттєвих змін, оскільки вимоги до них зросли в рази. Про нове покоління вхідної групи — в матеріалі про партнера VEKA Україна — компанію КАНТАЛЬ. Замовники хочуть отримати двері теплі, з надійним механізмом запирання та можливістю установки різних датчиків автоматичного доступу і сигналізації з їх інтеграцією в SMARTHAUS. Тому компанія розробила цілу лінійку сучасних конструкцій, які виготовляються виключно під замовлення. Адже основне завдання — це не просто закрити отвір входу, а підібрати саме той варіант вхідних дверей, який буде відповідати всім побажаннями замовника.

Сучасні вхідні двері від партнера VEKA Україна - компанії КАНТАЛЬ

Як показує практика, VEKA йде в ногу з часом, завжди стежить за новими віяннями та тенденціями, а тому вона завжди в тренді. Клієнти VEKA та її партнери можуть бути впевнені, що будь-які світлопрозорі конструкції з профілю VEKA будуть не тільки якісні, вони допоможуть створити комфорт, затишок в домі, забезпечать безпеку і підкреслять його індивідуальність.

Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook:  https://www.facebook.com/VEKAUkraine

YouTube:  https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine

Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/

VIBER: https://chats.viber.com/veka/uk

Telegram: https://t.me/vekaukraine