Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Прем'єра DuoColor: старт продажів нових кольорових профілів VEKA

04 квітня 2017

На міжнародній виставці Batimat, що проходила в березні цього року, VEKA представила своїм партнерам два нових колірних рішення: VEKA SPECTRAL ANTHRAZIT ULTRAMATT та VEKA CHERRY AMARETTO. Продажі обох кольорів починаються в квітні; обидва кольори будуть доступні виключно для партнерів VEKA.

Білий колір заведено вважати самим популярним рішенням для пластикових вікон. Між тим, частка кольорових профілів кожен рік в загальному обсязі продажів росте, і сьогодні в компанії VEKA вона досягає 10-12%. Різноманітні відтінки вікон і дверей стають ефективним інструментом у руках дизайнера, змушуючи по-різному звучати простір приміщень, і адаптувати фасади до будь-яких архітектурних стилів.

Рішення VEKA Spectral Anthrazit Ultramatt – це віконні профілі в ексклюзивному ультра матовому сірому кольорі з оригінальною фактурою поверхні. Незвичайний відтінок стане ідеальним рішенням для оформлення простору в сучасному європейському стилі.

VEKA Spectral – спеціально розроблена технологія формування поверхні ПВХ-профілю. Спеціальна обробка поверхні є ефективною альтернативою звичній ламінації, вона дозволяє варіювати глянець, отримуючи профілі, як з високим рівнем блиску, так і такі, що мають стриману, елегантну матову фактуру. Надміцна поверхня має підвищену стійкість до механічних пошкоджень – її практично неможливо пошкодити або подряпати. Крім того, вікно з поверхнею VEKA Spectral надійно захищене від впливу погодних чинників, зовнішнього середовища, термічних та фізико-хімічних впливів, а також має високе віддзеркалення, що дозволяє захистити вікна від перегріву та деформації.

Прем'єра DuoColor: старт продажів нових кольорових профілів VEKA

VEKA Cherry Amaretto – помірно-яскравий відтінок вишневого дерева, створений італійськими дизайнерами. Спеціальна ламінаційна плівка дозволяє виготовляти вікна та двері в унікальній теплій композиції, виходячи за межі звичних шаблонних рішень. Вікна в кольорі Cherry Amaretto ідеально підійдуть для будь-якого інтер'єру – від суворої класики до сучасного архітектурного авангарду і внесуть до оформлення будинку індивідуальні акценти.


Покриття виготовлено з використанням технології SST – Solar Shield Technology, захищає вікно від перегріву – тому їх можна використовувати і на сонячній стороні будинку. Поверхня не вигорає на сонці, зберігаючи ефектний зовнішній вигляд вікна довгі роки. Композиція плівки та висока якість ламінації забезпечують високу стійкість поверхні не тільки до інсоляційних, але й до механічних та температурних впливів. А дбайливі господині обов'язково відзначать несприйнятливість поверхні до вуличного бруду та пилу – такі вікна не вимагають ретельного догляду.

Прем'єра DuoColor: старт продажів нових кольорових профілів VEKA

Виведення нових кольорів на ринок супроводжується активною промокампанією; своїм партнерам VEKA пропонує демонстраційні ролики, друковані матеріали, інсталяційні бокси зі зразками нових кольорів. Обидва рішення викликали зацікавленість у партнерів VEKA, так архітекторів, які познайомилися з новими кольорами на виставці.