Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Портал в інший простір. Технологічні рішення для дверних прорізів із профілю VEKA

30 червня 2021

Портал в інший простір. Технологічні рішення для дверних прорізів із профілю VEKAБудь-який будинок, а, тим більше приватний складно уявити без дверей. Будь вона з дерева, металу або іншого матеріалу. Щоб гідно оцінити металопластикові двері та зробити правильний вибір, видання PRAGMATIKA. MEDIA запропонувало розібратися в цьому питанні, і зокрема з конструктивними рішеннями сучасних дверей з профілю VEKA.

Інновації XX століття дозволили поряд з традиційними матеріалами використовувати для виготовлення дверей нові, наприклад, алюміній та полівінілхлорид. Безумовно, дерев'яні двері ми сприймаємо як найприродніший варіант. Металевій броньованій довіряємо, коли мова заходить про безпеку житла. Однак застосування альтернативних матеріалів відкриває перед проектувальником широкі можливості. Так, завдяки сучасним технологіям можна втілювати найрізноманітніші декоративні рішення для дверних конструкцій із пластику — «набирати» певний архітектурний об'єм для рішень конкретного проекту. Лідером інноваційних розробок в їх проектуванні та виробництві є німецький концерн VEKA.

«Уявити сьогоднішню будівлю без дверей практично неможливо, — каже керівник відділу інжинірингу компанії VEKA Дмитро Фірсов. — Вони займають особливе значення у будь-якому інтер'єрі, будь то житлове приміщення або офісне. При цьому служать не тільки для ізолювання приміщення від вулиці, але й мають досить велику кількість інших функцій — це і забезпечення безпеки від зловмисників і елемент інтер'єру. Залежно від типу приміщення і завдань, які виконують дверні конструкції, вони можуть мати як різні типи відкриттів, так і різні конструктивні рішення».

Розробки VEKA дозволяють зробити вхідні двері оригінальними по дизайну. Форму дверного полотна, яке не обов'язково має бути прямокутним, наявність і розмір скління, шпроси та декоративні та фігурні накладки — всі ці елементи можна вибрати та виготовити індивідуально. Незважаючи на те, що двері виготовляється з полівінілхлориду, це не скасовує певної свободи в її художньому виконанні — розроблені компанією технології все дозволяють.

Ознайомитися з повною версією матеріалу можна на сайті: https://pragmatika.media/portal-v-drugoe-prostranstvo-tehnologicheskie-reshenija-dlja-dvernyh-proemo...

Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine