Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Пішов з життя засновник компанії VEKA Хайнріх Лауманн

04 вересня 2018

Пішов з життя засновник компанії VEKA Хайнріх ЛауманнУ ніч на 3 вересня в віці 89 років помер засновник компанії VEKA - Хайнріх Лауманн. Пішла з життя чудова людина й талановитий підприємець, який присвятив VEKA всі свої знання та енергію, який віддав їй все своє життя.

Коли в 1969 році Хайнріх Лауманн очолив компанію VEKAPLAST, ніхто не міг і передбачити, що за неповні 50 років VEKA стане найбільшим світовим виробником віконних ПВХ-систем, визнаним лідером галузі в більшості країн. Рік за роком, з усією притаманною йому пристрастю й неймовірним завзяттям Лауманн разом зі співробітниками вів компанію до успіху - спершу національного, а потім і міжнародного.

Він володів унікальним даром надихати людей та підтримувати в них віру в успіх. Своїми ідеями та інноваціями, своїм ставленням до якості він серйозно вплинув на те, як виглядає сьогодні віконна галузь Німеччини, Європи, всього світу.

Понад 5000 співробітників на 38 підприємствах VEKA в усьому світі отримали свої стабільні робочі місця завдяки його енергії та підприємницькому таланту.

Ми будемо продовжувати його справу, і робити це так, як він завжди бажав - з вірою в успіх, без самовиправдань, не озираючись на труднощі.

Ми дякуємо пана Лауманна за все те, що він зробив для кожного з нас. Сім'я VEKA зазнала невимовно важкої та гіркої втрати.