Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Перший літній тренінг від ТМ "Сучасне Вікно"

27 червня 2014

12 червня 2014 на заводі ТМ "Сучасне Вікно" відбувся перший літній тренінг для співробітників відділу продажів і менеджерів з продажу дилерської мережі ТМ "Сучасне Вікно".

Тренінг на тему "Ефективні продажі світлопрозорих конструкцій" був проведений в рамках спільного проекту ТОВ "Века Україна" і "Віконного консалтингу".

У рамках заходу обговорювалися актуальні для менеджерів теми: алгоритм успішних продажів, технологія спілкування, формування у свідомості клієнта безпосереднього зв'язку між властивістю продукту і вигодами від його експлуатації, робота з запереченнями, переваги роботи з брендом VEKA, утримання клієнта, отримання додаткового прибутку, командна робота на результат і багато іншого.

Учасники працювали в групах над конкурентними перевагами ТМ "Сучасне вікно" і активно брали участь у пошуку рішень тих завдань, які сьогодні перед менеджерами з продажу ставить складне віконний ринок.

Також менеджерам дилерської мережі ТМ "Сучасне Вікно" була представлена ​​оновлена ​​версія програми проектування і прорахунку світлопрозорих конструкцій WHOkna 4.2.4.2. Закінчився день традиційної екскурсією на виробництво, де гостей познайомили з новинками асортименту і новим обладнанням, введеним в експлуатацію на заводі ТМ "Сучасне Вікно" наприкінці 2013 - початку 2014 р.р.