Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Переможець конкурсу "Створи вікно мрії" отримує Ipad mini

07 березня 2014

Підбито підсумки конкурсу "Створи вікно мрії", що стартував на стенді компанії VEKA в рамках виставки SibBuild -2014. За умовами конкурсу будь-який відвідувач стенду міг створити унікальний проект скління за допомогою iPad-конфігуратора VEKA.

Ipad-конфігуратор - це інтуїтивно зрозумілий додаток для планшетів, де кожен може змоделювати майбутній вигляд будинку або фасаду, "примірявши" різноманітні світлопрозорі конструкції різних кольорів, розмірів і форм на завантаженій фотографії об'єкта.

Переможець конкурсу "Створи вікно мрії" отримує Ipad mini

Учасники конкурсу також могли завантажити свої фотографії або змоделювати об'єкт на наявних у програмі будинках. При розгляді проектів журі враховували як красу об'єкта, так і оригінальність задуму. Адже за допомогою Конфігуратора можна створювати найнезвичайніщі конструкції і пізніше втілювати їх у життя з профільних систем VEKA.

У підсумку переможницею конкурсу "Створи вікно мрії " стала Полтораніна Маргарита Миколаївна з Новосибірська. Її проект заміського будинку демонструє оригінальний підхід до скління стандартного дерев'яного зрубу.

Переможець конкурсу "Створи вікно мрії" отримує Ipad mini

Маргарита Миколаївна отримує ipad mini з уже встановленим "Конфігуратор VEKA". Вітаємо переможницю!