Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Партнери компанії LUVIN відвідали головний офіс VEKA AG

03 жовтня 2016

Переможці конкурсу "Професійний монтаж", який проводила компанія LUVIN, партнер VEKA Україна, були нагороджені поїздкою до Європи з відвідуванням головного офісу VEKA AG.

Нагадаємо, 16 квітня 2016 року компанія LUVIN оголосила переможців конкурсу "Професійний монтаж". За умовами конкурсу переможців було нагороджено поїздкою за кордон, IPad і відзнаками "LUVIN рекомендує".

Всього в конкурсі брали участь 49 команд, після підведення підсумків чотири представника партнерів LUVIN - Микола Бакланов, Роман Буянов, Євген Левинський та Сергій Федонюк були нагороджені головним призом – поїздкою до Європи, в рамках якої вони відвідали Польщу, Голландію, Бельгію, а також Німеччину. Так, у Зенденхорсті, представники компанії LUVIN отримали чудову можливість побувати в головному офісі VEKA AG, де побачили весь масштаб виробничих потужностей світового лідера в галузі розробки та виробництва віконних і дверних систем.

Партнери компанії LUVIN відвідали головний офіс VEKA AG

Вразили обсяги, організованість, умови праці, культура, а найбільше - система контролю якості, яка охоплює всі підрозділи компанії від розробки та виробництва до управління та матеріально-технічного забезпечення. Контроль якості займає приблизно 40% усіх виробничих процесів.

Переможці конкурсу повернулися з насиченої подорожі по Західній Європі приємно втомленими і натхненними до нових звершень.