Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Панорамне скління котеджу у моря — вибір на користь VEKASLIDE

29 березня 2021

Панорамне скління котеджу у моря — вибір на користь VEKASLIDEПоява свого часу на ринку підйомно-розсувної системи VEKASLIDE справила справжній фурор, тому що була вирішена одна з основних задач по склінню приватного будинку — максимальне денне освітлення і можливість з'єднати внутрішній і зовнішній простір. При цьому турбуватися про додаткові заходи безпеки та обігрів приміщення не варто. З плином часу, завоювавши довіру, як споживачів, так і архітекторів, VEKASLIDE як і раніше лідирує при панорамному склінні котеджів.

Так, компанія «Равелін», яка працює з партнером VEKA Україна компанією «КАНТАЛЬ», продемонструвала приклад скління в одному з приватних будинків на чорноморському узбережжі. Система VEKASLIDE виконана в білому кольорі та має дві стулки не найбільшої ширини, що обумовлено плануванням приміщення. Проте, такі системи можна виготовляти до 6,5 м завширшки, коли використовуються три або чотири стулки, які можна зробити або всі рухомі, або частину глухими.

Конструкція зроблена таким чином, що в результаті утворюється безбар'єрний простір. Поріг посилений спеціальними розширювачами, які вирівнюють навантаження на поріг і не дають йому деформуватися під вагою стулок; також вони служать терморозривом для підлоги, завдяки чому холод не буде проходити під порогом. Чиста підлога буде виставлятися по верхньому рівню порога, в результаті над підлогою залишаться тільки ходові рейки — у висоту всього 12 мм. Із зовнішнього боку під рівень порога можна укласти плитку або бруківку.

На даному порталі встановлені дві точки замикання — нижня і верхня. Якщо є необхідність в збільшенні їх кількості, то в конструкції вже передбачені додаткові опції. Завдяки встановленій протизламній фурнітурі двері можна відкривати на провітрювання, не турбуючись про безпеку. Також система має плавний доводчик, що дозволяє закривати двері без зайвих зусиль.

Оскільки на об'єкті два отвори, засклених в підлогу, другий закритий двома глухими стулками із застосуванням фасадного з'єднувача, який встановлюється з обох сторін конструкції та компенсує лінійне розширення, яке може виникати під час нагрівання або охолодження конструкції. Також розширювачі встановлені під рами, щоб розірвати місток холоду і забезпечити тепло в приміщенні.

Більш докладно про всі нюанси установки та роботи VEKASLIDE — в новому відеоролику на нашому YouTube-каналі:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine