Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Оновлення сайту VEKA в Україні

16 серпня 2013

Швидкість і темпи розвитку ринку цифрових комунікацій і технологій вже нікого не дивують. Відстежувати, оцінювати і застосовувати з користю для своїх партнерів і їх потенційних клієнтів мало не щодня виникаючі нововведення - це одне з пріоритетних завдань компанії VEKA Rus & Ukraine. Черговим кроком у підтвердженні свого комплексного підходу до всіх завдань стало оновлення українського сайту www.veka.ua.

Однією із знакових змін на новому українському сайті стала поява другої мовної версії. "Вже тривалий час ми використовуємо всі нові стандарти інтернет-просування, - говорить комерційний директор VEKA Rus & Ukraine Андрій Таранушич. - "Головною метою всіх наших комунікацій, в тому числі і цифрових, є забезпечення і розширення взаємодії наших переробників і їхніх дилерів з їхніми потенційними клієнтами. І головне завдання, яке вирішує наш сайт - це привести потенційного замовника до партнерського офісу. Багато прохань надходило і про доповнення українськомовною версією сайту, що було логічним. Попередній сайт повною мірою виконав своє призначення, але вичерпав свою актуальність. Ринок вимагав свіжого і сучасного рішення - -  і ми його дали! Без сумніву, новий сайт стане ще більш вагомим інструментом у роботі наших партнерів".

Оновлений український сайт об'єднує в собі всі свіжі ідеї та рішення компанії VEKA Rus & Ukraine у цьому напрямку. "У digital напрямку ми не працюємо за принципом багатьох B2B компаній, - коментує оновлення Роман Конончук, digital-спеціаліст VEKA Rus & Ukraine.- "Один раз створивши сайт, подальшим розвитком його мало хто продовжує займатися. Ми вивчаємо наших відвідувачів, аудиторію, їхні інтереси, постійно актуалізуємо інформацію, корисну для них. Реалізуємо різні ідеї, корисні як покупцям, так і партнерам, які прийшли на сайт".  

Важливість оновлення підкреслив Генеральний директор VEKA Rus & Ukraine Йозеф Лео Бекхофф: "Ми, VEKA, поставляємо нашим партнером не тільки наш якісний профіль, вчасно і в дуже широкому асортименті, а й нові сучасні якісні інтернет і мультимедійні засоби для якісного обслуговування замовників вікон!"