Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Оновлений "Каталог VEKA" та новий додаток "Конфігуратор" вже в AppStore

05 лютого 2014

У своїх розробках VEKA не стоїть на місці. В AppStore з’явилася оновлена версія "Каталога VEKA", а також окремий додаток "Конфігуратор VEKA".

"Каталог VEKA" представляє собою ілюстрований додаток для власників iPad’ів для вивчення можливостей ПВХ-конструкцій. Тут представлений матеріал із вибору вікон, довідник із профільних систем с можливістю 3D-перегляду.

В оновлений Каталог була додана таблиця порівняння профілів, розділ "Балкони" з фотографіями, а також розділи "VEKA в Росії та Україні", "Як виготовляються вікна". Для зручної роботи партнерів та дилерів з каталогом була оновлена інформація по розділах.

Для ко-брендінгу з партнерами в додаток було додано можливість висвітлення логотипу партнера при запуску додатку. Також офіси продажів та дилери зможуть демонструвати додатку кінцевим покупцям з логотипом партнера VEKA.

Обновленный "Каталог VEKA"

З приємних технічних моментів – розмір додатку був оптимізований до 400 мб.

Також був оновлений улюблений для багатьох Конфігуратор, котрий дозволяє на власних фотографіях спроектувати всі світлопрозорі конструкції, вибрати розмір, колір і вид профілю. У новий Конфігуратор, який тепер став окремим додатком, було додано дверні заповнення, збільшено кількість конструкцій в одному проекті до 10 штук, а також можливість змінювати відтінок/прозорість склопакету.

Обновленный "Каталог VEKA"

Розробники "Каталогу VEKA"  та Конфігуратора (котрий можна знайти в AppStore за ключовими словами "veka" та "вікна"), сподіваються, що у додатка з’явиться ще більше прихильників та ще більше компаній будуть активно використовувати його у своїй роботі.

Додатки доступні в AppStore за адресою:

Каталог VEKA - https://itunes.apple.com/ru/app/katalog-veka/id585151339?mt=8

Конфігуратор - https://itunes.apple.com/ru/app/konfigurator/id798989084?mt=8