Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Огляд стенду «ТМ ВікноПлюс Одеса» 2020 року - як це було

05 червня 2020

Огляд стенду «ТМ ВікноПлюс Одеса» 2020 року - як це булоКарантин - це не привід впадати в зневіру, адже він колись закінчиться, і життя повернеться в колишнє русло. А поки - згадуємо про події, які відбулися до введення обмежень, і будуємо плани на майбутнє.

Так, буквально напередодні карантину в виставковому комплексі Одеського порту в рамках архітектурно-будівельного форуму відбулася виставка енергозберігаючих технологій та інженерних систем в будівництві VIRA Ukraine, в якій взяв участь дилер партнера VEKA Україна - «ВікноПлюс-Одеса» (ТМ «ВікноПлюс»).

Чим же дивували «ВікноПлюс-Одеса» відвідувачів виставки?

Особливе враження на гостей форуму справили дуже великі по висоті засклені двері. В одному варіанті було відразу кілька рішень: низький поріг, велика площа скління, колір Cherry Amaretto.

Ще один екземпляр на стенді — вікно, яке дозволяє відкрити простір повністю. Воно складається з 4-х стулок, але на відміну від вікон з такою ж кількістю стулок, вони можуть переміщатися горизонтально по напрямних і, зрушуючи в одну сторону, складатися по вертикалі одна до іншої за принципом «гармошки».

Портал VEKASLIDE у кольорі SPECTRAL зроблений за унікальною технологією з прихованими звареними швами, до того ж оснащений сучасною системою управління, яка може за допомогою різних гаджетів приводити в дію рухому частину конструкції, дозволяючи тим самим без зайвих зусиль, на видаленні, відкрити вихід на терасу або в будь-яку зону відпочинку.

SMART-вікно — цей зразок наочно демонструє, як можна поєднати сучасні рішення в СПК і дизайнерські задумки, зробити вікно теплим і функціональним. Оснащене сучасними електронними датчиками, таке вікно можна відкрити за допомогою голосового зв'язку.

Ще одна паралельно-розсувна конструкція, яку називають «молодшою сестрою VEKASLIDE», виконана на основі профілю SOFTLINE 82 і з вагою 160 кг. Це гарне рішення для заміського будинку, яке дозволить з'єднати внутрішній і зовнішній простір.

E-SLIDE також з лінійки паралельно-розсувних конструкцій, але це принципово нове рішення від VEKA, що базується на зручність і практичність з бездоганною герметичністю. Така система досить легко відкривається-закривається. Крім того, дане рішення можна використовувати для виготовлення великоформатних конструкцій.

З усіма представленими зразками можна ознайомитися у відеоогляді на нашому YouTube-каналі, а також готуватися до нової зустрічі на черговій виставці, яка неодмінно відбудеться.


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine