Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Новий тренінг для дилерів "Вікно Плюс"

25 травня 2015

21 травня в Кам'янець-Подільському на території заводу ТМ "Вікно Плюс", партнера VEKA Ukraine, була проведена тренінгова програма для дилерів компанії. Учасники заходу під керівництвом провідного тренера навчального центру "VEKA Professional" Оксани Царалунга освоювали теми: "Структура ефективних продажів", "Технологія спілкування", "Визначення ключових моментів орієнтації на клієнта".

Навчальна програма включала в себе як лекційну, так і практичну частини. Практичні заняття проводилися в шоу-румі чинного роздрібного салону "Вікно Плюс", який обладнаний ультрасучасними зразками, здатними полегшити і значно підвищити роботу менеджера-консультанта. Після чого, кожен учасник програми спробував свої сили і продемонстрував отримані знання на практиці. Після навчальної програми учасники мали можливість вступити в Клуб "Вікно Плюс Professional", який відкриває багато корисних і професійних можливостей для партнерів. Після успішно пройдених тестових завдань, учасники були нагородженні сертифікатами, що підтверджують вступ до Клубу.

Новий тренінг для дилерів "Вікно Плюс"

Учасники програми висловили подяку за отримання корисних знань, практичних навичок, які дозволять поліпшити роботу і досягти великих результатів у роботі з клієнтами.

Новий тренінг для дилерів "Вікно Плюс"

За практичну роботу в шоу-румі одинадцять учасників програми отримали подарунки від комерційного директора компанії "Вікно Плюс" Дмитра Ведерникова - екстремальну поїздку на БРДМ по мальовничих куточках старого міста, яка відбулася 22 травня, під час якої переможці отримали позитивні і незабутні враження.