Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Новий сайт для системи VEKASLIDE : сучасні та стильні рішення

06 вересня 2013

Продукція компанії VEKA не обмежується одними профільними системами для вікон і дверей. Однак, багато покупців навіть не підозрюють про існування деяких продуктових рішень, які вони можуть використовувати. Однією з таких "не широко відомих" систем є система підйомно-(паралельно-)розсувних дверей VEKASLIDE.

Напередодні нового осіннього сезону відбулася ще одна довгоочікувана подія: запуск сайту, присвяченого панорамним розсувним дверям VEKASLIDE. Він отримав однойменну назву vekaslide.ru і являє собою сучасний стильний промо-сайт з відмінною графікою та різноманітними ефектами.

Для того, щоб ближче познайомити потенційну аудиторію з можливостями, перевагами та розкрити потенціал VEKASLIDE і був розроблений новий сайт. Сайт призначений, в першу чергу, для архітекторів, дизайнерів інтер'єрів та кінцевих споживачів, хто зацікавлений в нестандартному склінні приватних будинків.

Продукт - панорамні розсувні двері VEKASLIDE - для заможної аудиторії і тому сайт просто зобов'язаний мати преміальний вигляд та дизайн. До того ж, враховуючи інтереси користувачів, сайт спочатку оптимізовано для перегляду на iPad.

Головна сторінка сайту акцентує увагу відвідувача на п'яти основних перевагах системи VEKASLIDE: легкість роботи, енергоефективність, чистота, безпека і стиль. Елементи меню містять невеликий ефект паралакса, який вже перестав дивувати, але все ще актуальний.

На сторінках з перевагами у відвідувача є можливість побачити рішення і застосування системи в інтер'єрі на фотографіях. Фахівці та всі бажаючі можуть скачати технічну документацію і подивитися відеоролики про систему. Також відвідувачам доступна можливість ознайомитися з різними кольоровими рішеннями для системи VEKASLIDE. Безпосередньо на сайті є можливість "приміряти" той чи інший колір на профіль двері.

Не менш важливим є розділ з інтерактивною картою офісів продажів партнерів компанії VEKA. Вже знайомий формат пошуку і виведення інформації відвідувачам сайту veka.ua використаний і для vekaslide.ru. 

"Чудове графічне втілення доповнено дуже важливою інформацією як для приватних замовників, так і для фахівців у галузі архітектури та будівництва", - сказав комерційний директор VEKA Rus & Ukraine Андрій Таранушич. - "Нам здається, сайт вийшов еталонним для презентації та промотування світлопрозорих конструкцій. Змістовно він не перевантажений, але дає всю необхідну інформацію. Дизайн вище всяких похвал: гарні ілюстрації, якісні фотографії, різноманітність варіантів застосування VEKASLIDE".

У новому сайті виявилися об'єднаними фірмові стилеутворюючі елементи VEKA та сучасні програмні рішення, завдяки чому на персональних ПК вдалося досягти дійсно індивідуального видяляючого рішення для сайту. Відвідавши його один раз, він і система VEKASLIDE залишаться в пам'яті, що і є одним із головних завдань сайту!