Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Новий продукт від VEKA: корпоративне видання "VEKA Professional"

23 жовтня 2013

У цьому році компанія VEKA запустила корпоративне видання "VEKA Professional".

Спочатку було заплановано, що поширюватися дане видання буде тільки на території України, але відгуки та отриманий ефект затребуваності з боку партнерів, привели компанію VEKA до рішення видавати дві версії журналу (починаючи з третього номера). Одну версію з акцентом для партнерів в Україні, а другу адаптувати для партнерської мережі в Росії.

Йдучи в ногу з часом, компанія VEKA передбачила не тільки друковану версію видання, а й електронну, тому партнери можуть вибрати зручний для себе спосіб читання.

Новий продукт від VEKA: корпоративне видання

За словами головного редактора видання і, за сумісництвом, керівника Навчального центру "VEKA Professional" Царалунга Оксани: "Сьогоднішній день у віконному бізнесі складно назвати простим і зрозумілим. Ті принципи і методи роботи, які ще вчора приносили прибуток, сьогодні виявляються малоефективними. Наш бізнес вимагає від нас кардинально нових підходів у роботі, максимально професійних і мудрих рішень, інноваційних пропозицій, скоординованих дій і т.п. Саме тому поява корпоративного видання, як ще однієї якісної інформаційної "точки контакту", між компанією VEKA і нашими партнерами - це логічний крок вперед, який спрямований на досягнення загальних цілей і завдань".

Корпоративне видання є важливим інструментом і джерелом інформації, яке здатне вплинути на підвищення рівня професійної зацікавленості в отриманні знань серед співробітників, які представляють компанії, що входять в партнерську мережу компанії VEKA.

Крім цього, корпоративне видання можна назвати потужною платформою для того, щоб на її базі обмінюватися позитивним досвідом і раціональними ідеями, тим самим вселяючи віру і запал в кожного, хто прагне до досягнення чогось більшого, ніж виробництво і реалізація СПК .

Видання "VEKA Professional" покликане висвітлювати всі без винятку важливі аспекти професійної бізнес діяльності, як самої компанії VEKA, так і її партнерів по бізнесу! Більшою мірою, на сторінках журналу будуть розміщуватися авторські матеріали, новини, прес-релізи, методичні матеріали, технічні огляди, інтерв'ю з цікавими та успішними людьми та інше.

У своєму зверненні до партнерів-читачів Йозеф Лео Бекхофф, генеральний директор VEKA Rus & Ukraine, зазначив: "Компанія VEKA не стоїть на місці і постійно займається пошуком нових рішень і розробкою ефективних інструментів для підвищення результативності своєї діяльності. Корпоративне видання "VEKA Professional"створено з метою забезпечення ще більш якісної комунікації.

Новий продукт від VEKA: корпоративне видання

Ми з Вами маємо можливість аналізувати минуле, створювати сьогодення і впливати на майбутнє, так давайте не втрачати цю можливість!

Я буду радий, якщо ваші перемоги, професійне життя, досягнення та досвід будуть знаходити відображення на сторінках видання, надихаючи всіх нас на підкорення нових вершин і горизонтів. Ми велика родина, якій є про що говорити, що обговорювати і чим ділитися ".