Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Новий інструмент для проектування VEKASLIDE

07 серпня 2014
Системи панорамних дверей VEKASLIDE впевнено освоюють преміальний сегмент. Висока конкурентна боротьба робить питання розширення асортименту і представлення в ньому високомаржинальних продуктів нагальною необхідністю. VEKASLIDE вже здобув заслужену популярність серед вимогливих замовників у всіх регіонах Росії. 
 
Причини такої популярності кореняться в функціональних та дизайнерських можливостях системи, за допомогою якої можливо засклення прорізів до 6 метрів в довжину і майже до 3 метрів у висоту. VEKASLIDE абсолютно позбавлений недоліків, властивих звичайним "розсуненням"; виготовлені на його основі панорамні конструкції герметичні, володіють прекрасною звуко-і теплоізоляцією, легкі в обслуговуванні. І, звичайно ж, вони приголомшливо виглядають, їх поява в будинку надає йому абсолютно новий, оригінальний вид.
 
Новий інструмент для проектування VEKASLIDE
 
Просування VEKASLIDE серед віконних компаній стримувалося певною консервативністю, властивою технократам - інженерам, розрахувальникам, технологам. Продукт сприймався як дуже привабливий і цікавий, але "дуже" новий і незнайомий, адже артикули VEKASLIDE мають свої геометричні особливості і специфічну технологію обробки.
 
Крига скресла, коли VEKA стала пропонувати своїм партнерам і споживачам матеріали, присвячені новій системі: відеоуроки складання і монтажу, докладна технічна документація, рекламні ролики. Велику роль зіграв спеціальний сайт www.vekaslide.ru, на якому були представлена ​​галерея рішень, вся повнота технічної та маркетингової інформації і, що важливо, інтерактивна карта продажів, на якій відображені всі офіси продажів, в яких можна познайомитися з цим прекрасним рішенням, запросити замірника, оформити замовлення.
 
 
Тепер VEKA робить наступний крок і пропонує своїм партнерам спеціальну розрахункову програму, свого роду калькулятор, тільки дуже потужний і швидкий, реалізований виключно для VEKASLIDE. Тепер, при складанні заявки на VEKASLIDE, менеджеру не потрібно годинами вивчати каталоги, вибираючи для обраної комплектації потрібні артикули. Треба визначитися тільки з розмірами, кольором, кількістю стулок і їх композицією, а також додатковими параметрами фурнітури і світлопрозорого заповнення. Після чого програма одним натисканням кнопки в мить ока генерує специфікацію вироби.
 
"Розробка нового інструменту дозволить партнерам VEKA скоротити час складання заявки до декількох хвилин", - коментує керівник Технічного відділу VEKA Rus Андрій Окулов. - "Пропоноване рішення являє собою ще один крок в забезпеченні переробників інноваційними інструментами роботи із заявкою. Підвищення швидкості роботи, виключення людських помилок, краще розуміння того, що може VEKASLIDE, буде ефективним стимулятором цього продукту, який в такому технічному і сервісному обсязі пропонує сьогодні тільки VEKA ". 
 
Вхід в конфігуратор здійснюється через сайт vekaslide.ru: http://vekaslide.ru/configurator/